În 2015, Holcim a investit 6 mil. € în capacităţile industriale locale. Piaţa cimentului, creştere estimată de 3-5%

Parte a grupului LafargeHolcim, Holcim România a anunţat investiţii de 6 milioane de euro în capacităţile sale industriale în anul 2015.

Compania a livrat în acest an 60.000 de metri cubi de beton rutier la care s-a adăugat partea de agregate stabilizate care a fost de 25.000 de metri cubi iar pentru stabilizare sol 120.000 de metri cubi.

Cel mai mare proiect din portofoliul de pe 2015 al companiei este aeroportul din Oradea. Merită amintit aici că firma a livrat beton către centre comerciale precum Mega Mall, Park Lake sau Dermatina, către clădiri office precum Global Worth, Hermes Business Campus, Bucharest One, Victoria Office Building, Green Court Bucharest, Electronica sau clădirea E. On Târgu Mureş. La acestea se adaugă proiecte de infrastructură precum magistralele 4 şi 5 de metrou, DN7, aeroporturile din Craiova şi Oradea.

Cea mai mare comandă la un element de structură a fost pentru Mega Mall, care a luat de la Holcim România 4.119 metri cubi de beton. La mall-ul din Pantelimon, cei peste 4.000 de metri cubi s-au turnat încontinuu, timp de 18 ore.