Leroy Merlin deschide la Constanţa un magazin nou

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin va deschide la mijlocul lunii februarie cel de-al nouălea magazin din reţeaua proprie de pe piaţa locală. Unitatea este amplasată acolo unde a funcţionat până de curând BauMax. Aceasta dispune de serviciu de drive-in pe o suprafaţă de 2.500 mp şi are peste 30.000 de produse. În total magazinul are 30.000 mp suprafaţă şi 100 de angajaţi.

„Zona Dobrogei este unul dintre punctele regionale de interes pentru noi, Constanţa situându-se printre cele mai mari şi cele mai vibrante oraşe din ţară, mai ales în sezonul estival. Locuitorii din această zonă a ţării sunt activi, întreprinzători şi deschişi la proiecte noi, iar noi ne bucurăm să putem da o mână de ajutor şi să fim un partener viabil în proiectele lor”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Anterior, la începutul lunii decembrie retailerul a deschis în Sibiu un magazin pe o suprafaţă de 11.000 mp în incinta Sibiu Shopping City alături de Carrefour şi Auchan. În afară de cele două, pe piaţa locală mai funcţionează alte şapte magazine Leroy Merlin.