Nobel Oil doreşte să construiască între 3 şi 8 benzinării noi

Nobel Oil intenţionează să deschidă anul acesta în Români între 3 şi 8 staţii, investiţia pe unitate fiind de circa un milion de euro, scrie Ziarul Financiar. Compania deja are o unitate în Iaşi, de la finalul anului trecut, şi lucrează la deschiderea unei noi staţii în Constanţa.

„În acest moment este vorba despre o benzinărie şi încă trei în stadiu de proiect. În ceea ce priveşte investiţiile făcute de Nobel Oil în România până acum, discutăm despre aproximativ 5 milioane de dolari. Investiţia este determinată de modul în care evoluează afacerea. În 2016 intenţionăm să deschidem între 3 şi 8 noi benzinării. Bugetul necesar pentru o benzinărie este de circa 1 milion de euro. Oraşele vizate sunt Cluj, Timişoara şi Bucureşti, staţia din Constanţa fiind deja în construcţie“, spun reprezentanţii Nobel Oil, citaţi de Ziarul Financiar.

Nobel Oil este o companie cu capital azer. Reţeaua de benzinării din România este dezvoltată de John Long, cel care a constribuit la extinderea pe piaţa românească a companiilor Shell, Lukoil şi Rompetrol.