Afacerile CON-A au ajuns la 250 milioane de lei

Compania de construcţii CON-A din Sibiu a în­registrat în 2015 o cifră de afaceri în creştere cu 10%, ajungând la 253 milioane de lei, pe fondul unui trend uşor ascendent al pieţei construc­ţiilor.

„Am observat anul trecut o uşoară creştere a investiţiilor private pe segmentul construcţiilor industriale şi civile. Din păcate, vedem ca puţin probabilă o creştere a investiţiilor de stat în domeniul infrastructurii rutiere, investiţii care în perioada următoare mai degraba vor stagna sau chiar vor scădea“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.

Con-A a construit stadionul Cluj Arena alături de ACI Cluj şi va ridica şi stadioanele din Craiova şi Tg. Jiu.
Compania are o fabrică de prefabricate din beton în Mârşa-Avrig, judeţul Sibiu, care produce elementele liniare de structură (stâlpi, grinzi) şi elemente prefabricate pentru poduri, dar şi o fabrică de confecţii metalice. Sibienii şi-au propus în acest an să crească cu 10-12% capacitatea de producţie atât pe segmentul de elemente prefabricate, cât şi în sectorul de elemente metalice. În fabrica din Mârşa-Avrig, CON-A produce elemente prefabricate pentru câteva din tronsoanele de autostrăzi din ţară, aflate în prezent în lucru, conform ZF.