Continental vrea să cumpere un teren în Iaşi situat lângă sediul diviziei de IT

Compania Continental doreşte să cumpere un teren şi hale aflate pe bulevardul Poitiers din Iaşi, alături de clădirea diviziei IT a societăţii. De respectivele proprietăţi s-a arătat interesată şi Entire Real Estate Solutions. Terenul şi halele aparţin firmei Construcţii Feroviare Moldova, aflată în insolvenţă, scrie www.ziaruldeiasi.ro.

Ultimul raport publicat de administratorul judiciar al firmei Construcţii Feroviare Moldova arată că două companii ieşene sunt interesate să achiziţioneze parcele din terenul de peste 23.000 mp de pe bulevardul Poitiers, astfel că respectivul imobil nu a mai făcut obiectul ultimelor publicaţii de vânzare emise.

Administratorul judiciar nu precizează însă pentru ce suprafeţe s-au arătat interesate companiile, menţionând că deocamdată doar au fost demarate procedurile pentru dezmembrarea terenului în parcele.

„Cu privire la activul compus din teren în suprafaţă totală de 23.661,23 mp, situat în Municipiul Iaşi, Bld. Poitiers, nr.6, pe care se află amplasate un număr de 29 corpuri de clădire (C1-C29), menţionăm ca acesta nu a făcut obiectul publicaţiilor de vânzare nr. 259/14.01.2016 şi nr. 328/18.01.2016 având preţul de pornire la licitaţie de 80% din preţul de evaluare deoarece au fost iniţiate negocieri cu privire la achiziţia unei cote parte de teren fiecare cu SC Continental Automotive România SRL şi Entire Real Estate Solutions SRL, în momentul de faţă desfăşurându-se activitatea de dezmembrare în două loturi a imobilului situat în municipiul Iaşi, Bld. Poitiers, nr.6, urmând a propune creditorilor o nouă strategie de valorificare a activului respectiv”, a menţionat administratorul judiciar Eduard Pascal, coordonator al Eurobusiness LRJ SPRL.