RealTime vinde bine în două proiecte aflate în faţa de construcţie

Compania RealTime a vandut peste 20% apartamentele din ansamblurile APX IMMO Vitan si Reveria Pallady 43, chiar dacă cele doua proiecte inca sunt in constructie, potrivit unui comunicat remis presei.

„Executate cum trebuie, dupa planuri de marketing si de vanzari bine puse la punct si respectand sfaturile specialistilor in ceea ce priveste adaptarea la nevoile pietei, locuintele in stadiu de proiect obtin vanzari-record in 2015”, se spune în comunicat.

Conform Cristinei Roşca, Managing Partner RealTime, piata de real estate se afla intr-o perioada extrem de interesanta, in care segmentul rezidential inregistreaza si va inregistra cresteri din ce in ce mai mari, atat timp cat dezvoltatorii sunt la curent cu nevoile si cerintele pietei si le respecta intocmai.

„Am consiliat fiecare dintre dezvoltatorii nostri folosind instrumente cat mai exacte de masurare si de sondare a pietei, astfel incat sa venim cu planuri de marketing si de vanzari care sa aduca rezultatele cele mai bune si mai rapide”, a spus Cristina Rosca.

Cu o investitie de 5 milioane de euro a dezvoltatorului Apx Immo Property, proiectul rezidential Apx Immo Vitan a fost lansat la editia de toamna 2015 a Targului Imobiliar National – tIMOn. Acesta cuprinde 72 de apartamente cu 2 si 3 camere si este situat in zona centrala a Capitalei. Lucrarile au ajuns la nivelul parterului si 44% din proiect era vandut deja in luna decembrie 2015.

Proiectul rezidential Reveria Pallady 43, dezvoltat de compania Hoshen Holdings, in fruntea careia se afla Isaac Hoshen, co-fondatorul Adama, va cuprinde 2 cladiri de 4 etaje, prima cuprinzand cate 34 de apartamente cu 2 si 3 camere. Proiectul a fost lansat in aprilie 2015 si este situat pe Bulevardul Theodor Pallady. Lucrarile se afla la nivel de finisaje interioare si exterioare, iar vanzarile au trecut de 20%.

Printre cele mai importante proiecte din portofoliul RealTime se numără Ficusului Rezidential, primul proiect dezvoltat de Volumetric in Bucuresti, APX IMMO VITAN, Nerva Traian I, II si III, Reveria Pallady43, City Point, Privilegio Braşov.