Frisomat a construit peste 680 de hale în 20 de ani de prezenţă în România

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, a construit în ţara noastră, Frisomat a construit 800.000 metri pătraţi şi peste 680 de hale în cei 20 de ani de prezenţă pe piaţa autohtonă, se arată într-un comunicat al companiei.

”Datele statistice ne arată că sectoarele în care am construit cel mai mult sunt agricultura și logistica. În continuare, agricultura este un domeniu care are nevoie de o infrastructură solidă, de aceea, primim tot mai multe cereri pentru hale de depozitare, ferme zootehnice și hale pentru utilaje. Asta înseamnă că acest sector luptă să ajungă la standarde europene, iar noi suntem mândri să contribuim la dezvoltarea sa”, a declarat Csaba Demeter, responsabilul de marketing al Frisomat.

O structură Frisomat se ridică în 3-5 săptămâni, conform companiei. Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat, si este filiala a Frisomat Belgia o companie cu prezenta globala, in 21 de tari. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra și Flatro.

Destinațiile halelor sunt de asemenea infinite datorită sistemului modular de construcție. Astfel, o hală Frisomat este potrivită atât pentru producție industrială sau alimentară, servicii, show-room, agricultură, zootehnie, agrement cât și pentru logistică (depozite).