Lucrările la Wellness Termal Nymphaea Oradea sunt aproape gata

Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea este în acest moment finalizat în proporţie de 98%, lucrările urmând să se încheie la 31 martie 2016. Noul aquapark al Oradiei va fi preluat de Administraţia Domeniului Public, urmând să fie deschis publicului în cursul lunii mai, a anunţat Primăria Oradea.

Proiectul prevede în total 12 bazine interioare, 6 bazine exterioare şi 10 aquatobogane. Totodată, complexul este dotat cu o parcare cu 314 locuri pentru autoturisme şi autocare, parcare ce va fi extinsă ulterior.

În prezent se mai lucrează la parcarea complexului, la bazinul de sărituri şi la unităţile de alimentaţie publice, la amenajările peisagistice exterioare, iar în rest se realizează ultimile finisaje ale lucrării. De asemenea, au început lucrările de curăţenie generală, atât în interiorul, cât şi în exteriorul complexului.

Complexul va dispune de cabinet stomatologic, sala de tratamente naturiste, salon de coafură, salon de întreţinere corporală, camera de jacuzzi, salon de masaj thailandez, saună uscată, saună rusească, saună finlandeză, cabina cu infraroşii, cabina cu gheaţă, baie turcească etc.

Complexul Wellness Thermal Nymphaea va dispune de 1.000 de locuri. Creşterea calităţii şi diversificarea serviciilor turistice de agrement şi wellness se va realiza prin introducerea unor noi funcţiuni specifice turismului termoludic: saună, masaj, hidroterapie, aromoterapie, înfrumuseţare.

Obiectiv de investiţie finanţat prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, lucrările la Complexul Wellness Termal Nymphaea sunt executate de KESZ EPITO ES SZERELO Zrs Szeged – Sucursala Cluj Napoca. Valoarea totală a proiectului este de 88.342.934 lei, din care valoarea eligibilă este de 64.687776 lei, iar asistenţă financiară nerambursabilă este de 32.343.888 lei.