Homor, CNADNR: Proiectul pasajului de la Mogoșoaia va fi revitalizat

Cătălin Homor, directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, a declarat, într-un interviu pentru HotNews, că proiectul pasajului de la Mogoșoaia, peste DN1A, uitat în sertare, „va fi revitalizat”. „Există un studiu de fezabilitate acolo. Încercăm să-l punem pe agenda”, a explicat Cătălin Homor, şeful CNADNR, pentru sursa citată.

Directorul CNADNR spune că la intersecția de la Tunari se va construi un sens giratoriu. „Vrem să îndulcim situaţia acolo, să facem un sens giratoriu. Indicatorii să spunem că sunt aprobaţi, banii în buget avem. (…) Nu ştiu prea multe legate de trecut, legate de acest sens giratoriu. Cert pot să va spun că până la finalul anului vom avea un sens giratoriu acolo. Va fi o execuţie de 3-4 luni. Va fi scos la licitaţie execuţia”, a spus Homor

Homor a făcut referire şi despre centură de sud a Capitalei: „În momentul de faţă SF-ul a fost aprobat în Consiliul Tehnico-Economic al Companiei, cu mici observaţii care sunt într-o faza finală de implementare. Urmează să solicităm aprobarea indicatorilor Tehnico-economici într-o Hotărâre de Guvern. Estimăm undeva la două – trei luni, în funcţie de cum merg aprobările pe circuitul de aprobare prin ministere. Estimările mele sunt că la sfârşitul lunii august, începutul lunii septembrie, să îl băgăm în SEAP”, a afirmat șeful CNADNR.