Toshiba lansează pe piața din România o nouă generație de sisteme de aer condiționat pentru clădiri mari: Toshiba SMMSe

Toshiba prezintă, pentru prima dată pe piaţă din România, o nouă generaţie de sisteme de aer condiţionat pentru clădiri mari: Toshiba SMMSe. Noul sistem se bazează pe trei principii: eficientă – excelenţă –– experienţă şi este adus pe piaţă locală de către AHI Carrier România SRL, se spune într-un comunicat de presă.

Potrivit datelor companiei, în România, AHI Carrier deţine aproximativ 10% din piaţă de profil.

Produsele dezvoltate sub brandurile Toshiba şi Carrier au început să fie oferite clienţilor încă din anul 1999, an în care a avut loc fuziunea a celor două companii omonime: Toshiba Corporation şi Carrier Corporation (liderul global al pieţei de sisteme de încălzire, aer condiţionat şi soluţii de refrigerare).

„Noul sistem Variable Refrigerant Flow – SMMSe de la Toshiba duce confortul la un nou nivel, în contextul în care piaţă de aer condiţionat s-a maturizat şi a devenit tot mai sofisticată în ultimii ani. România reprezintă o piaţă semnificativă că dimensiune în peisajul general european, motiv pentru care dorim să consolidăm prezenţa noastră în viitor. Din datele noastre, am observat, de asemenea, că piaţă locală este complexă, cu clienţi exigenţi, care au nevoie de produse performanţe. Tocmai de aceea am decis să lansăm produsul nostru reprezentativ: noile sisteme Toshiba SMMSe de aer condiţionat”, a declarat Bogdan Cazacu, România Office Manager AHI Carrier.

Datorită tipului unic de motor Toshiba DC Twin Rotary ALL Inverter şi a utilizării unei game vaste de tehnologii, sistemul are o eficientă mai mare de 7.00 pentru toate modelele, certificată EUROVENT, un laborator independent de certificare a ratingurilor de performanţă a sistemelor de aer condiţionat şi refrigerare în conformitate cu standardele europene şi internaţionale.

Utilizatorul are controlul complet al temperaturii din camera şi beneficiază de o alternativă perfectă pentru sistemele de încălzire şi de răcire tradiţionale. Utilizatorul se poate bucură de scăderea şi ridicarea temperaturii, încălzirea apei, ventilaţie cu aer proaspăt şi soluţii de tip perdea de aer pentru uşi, toate perfect şi convenabil armonios integrate într- un singur sistem uşor de utilizat. Toate acestea, cu o facturare clar definită, astfel oricine poate revizui rapid costurile şi consumul de energie.

Consultanţii au la dispoziţie o gama largă de produse pentru a se asigura că cerinţele clienţilor sunt pe deplin satisfăcute. SMMSe oferă o reţea de control complet integrată, care să permită un acces nelimitat la comenzile sistemului şi la funcţionarea acestuia. Nu în ultimul rând, sistemul are un grad ridicat de flexibilitate, datorită conductelor adaptabile şi designului modular.

Instalatorii, cu ajutorul noului Toshiba SMMSe, beneficiază de flexibilitate maximă deoarece oferă acces facil pentru toate nevoile de service şi întreţinere. Nouă aplicaţie Wave Tool oferă o punere în funcţiune simplificată şi rapidă.