Epstein începe proiectarea fazei a doua a complexului de birouri The Bridge

Epstein Architecture and Engineering S.R.L., filiala românească a firmei americane Epstein Global, a fost selectată de către Forte Partners pentru proiectarea de arhitectură și inginerie aferentă fazei II a complexului de birouri The Bridge, situat în zona Orhideea din București, se spune într-un comunicat de presă.

„Epstein este o companie care își tratează cu seriozitate obiectivele și valorile. Succesul și recunoașterea companiei noastre, de-a lungul celor 10 ani în România, se datorează în primul rând echipei care a înțeles că într-o piață extrem de competitivă pe segmentul nostru de activitate, ceea ce ne diferențiază de ceilalți este angajamentul nostru de a seta de fiecare dată noi standarde de calitate, de inovație și eficiență pentru clienții noștri. Vom continua să facem acest lucru și la faza ii a proiectului The Bridge”, a declarat Randy Tharp – Managing Director Romania.

Complexul The Bridge este format din două clădiri de birouri clasa A, fiecare cu 2 nivele de subsol cu peste 600 de locuri de parcare și P + 10 etaje pentru retail și spații de birouri. Faza II a complexului de birouri The Bridge, oferind 20.400 de metri pătrați de suprafață închiriabilă, va fi proiectată pentru a completa faza I a complexului prin aspectul exterior și amplasare și va forma o curte centrală verde între cele două clădiri. La fel ca și prima fază a complexului, faza II va continua, de asemenea certificarea LEED Gold. Construcția fazeiII a proiectului este planificată să înceapă în următoarele 8 luni. Epstein Architecture and Engineering a fost, de asemenea, proiectantul general al fazei I, care este în prezent în faza de execuție, urmând să fie finalizată în septembrie 2017.

Epstein Architecture and Engineering S.R.L. este filiala românească a Epstein Global, cu sediul în Chicago, SUA, care a împlinit în luna iulie 95 de ani de activitate, oferind servicii complete de arhitectură, inginerie și construcții, având filiale în New York – SUA, Vancouver – Canada, Veracruz – Mexic, Varșovia – Polonia. Si București – Romania.