Elis Pavaje a livrat produse în valoare de 950.000 leipentru amenajarea exterioară a mall-ului ParkLake

Elis Pavaje a furnizat pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficienţe de vedere, precum şi blocuri de zid, elemente de gard şi elemente pentru trepte în valoare de 950.000 de lei (TVA inclus) la amenajarea exterioară a celui mai nou mall din capitală, ParkLake, construit în zona Dristor – Titan, inaugurat pe 1 septembrie Toate acestea acoperă o suprafaţă totală de cca. 18.000 mp.

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitări ale spaţiilor verzi, realizarea zonelor pietonale şi amenajarea spaţiului de legătură dintre centrul comercial ParkLake şi Parcul Titan. Suprafaţa amenajată se întinde pe cca. 18.000 mp, iar în realizarea acesteia au fost utilizate sortimente din gama premium Elis Pavaje, realizate din beton vibropresat, a anunțat compania.

Pentru spaţiile pietonale arhitecţii au ales un produs de pavaj versatil care se integrează perfect în ambientul specific centrului comercial ParkLake. Modelul Antico P6 a fost utilizat în combinaţie de nuanţe Alb-Crem, Travertin, Antracit şi Teracota. Amenajarea a fost completată de produse ornamentale din blocuri de zid, dale tactile cu rol de direcţionare a persoanelor cu deficienţă de vedere, elemente de gard şi elemente de treaptă. Montajul lucrării a fost realizat de o companie din Bucureşti, partener Elis Pavaje.

„ParkLake este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse în acest an. Suntem încântaţi de conceptul său arhitectural sustenabil, ce integrează armonios natura în spaţiul modern al complexului, oferind vizitatorilor o experienţă aparte. Produsele noastre adaugă un plus de valoare întregii amenajări şi, de asemenea, se aliniază cu succes conceptului de design prietenos cu mediul înconjurător, deoarece sunt fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietriş, ciment, nisip, apă)”, a declarat Emil Goța, director general al Elis Pavaje.

Mall-ul ParkLake are o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp şi include peste 200 de magazine, unele venite în premieră pe piaţa din România, un cinematograf multiplex, 23 de restaurante în zona de food court, un hipermarket Carrerfour, un club WorldClass, locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, 2.450 de locuri de parcare şi un patinoar artificial.

Acest mall, unicul din zona Titan, vine cu o perspectivă nouă asupra cumpărăturilor, agrementului, sportului şi relaxării, oferind o gamă diversă de activităţi pentru întreaga familie. Designul exterior şi interior, unic şi sustenabil, este dezvoltat în jurul conceptului “parc-natură-familie”, care integrează ParkLake ca o extensie a mediului relaxant al parcului Titan, situat în vecinătate. Proiectul a fost distins cu premiul pentru Cel mai bun proiect la categoria ‘Concept & Design Project of the Year’ la cea de-a zecea ediţie a premiilor anuale decernate de SEE Real Estate Awards pentru anul 2015.