Opus Land Development a investit într-un strip mall la complexul Cosmopolis

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development a investit 2,2 milioane de euro într-un strip mall de 10.000 metri pătrați în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis, care va fi deschis la sfârșitul lunii noiembrie și a cărui ancoră este un supermarket Carrefour.

Comform reprezentanților dezvoltatorului, amenajarea terenului și construcției, dotării spațiului cu echipamentele și utilitățile necesare a durat un an.

Brandurile care se vor găsi în mall-ul de la Cosmopolis sunt: Inmedio, un petshop VET Life, un magazin Ocean Fish și pizzeria Domino’s. Centrul cuprinde și restaurante, cafenele, un loc de joacă pentru copii și un salon de înfrumusețare. ”Un alt lucru foarte important pe care l-am luat în considerare când am pornit să schițăm planurile pentru acest strip mall, a fost să dăm posibilitatea antreprenorilor care sunt și rezidenți să își dezvolte afacerile, indiferent de mărime. Astfel, Cosmopolis Plaza găzduiește pe lângă ancorele principale și afaceri mai mici, dezvoltate chiar de rezidenții noștrii”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development.

Cosmopolis este amplasat în zona de nord-est a Bucureștiului, în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos.

În prezent, Cosmopolis a ajuns la aproximativ 2.300 de locuințe finalizate, în urma unor investiții totale de aproximativ 280 de milioane de euro.