A început construcția primei galerii comerciale în Bistrița

Compania Matrix Development, proprietara unui teren în suprafață de 67.000 de metri pătrați unde a funcționat fabrica UCTA, a început, împreună cu SC Europolis BV Development din Cluj-Napoca și SC Cash & Carry Selgros lucrările la primul shopping center al orașului Bistrița, conform www.bistriteanul.ro. În paralel, compania Global Trade Center, care deține un teren de 20.000 de metri pătrați în tot la UCTA intenționează să construiască o galerie comercială.

Conform publicației amintite, cei de la Matrix Development sunt ceva mai avansati. Selgros a reușit deja să-și obțină actele, și buldozerele au intrat deja pe teren, unde au început să sape și să elibereze amplasamentul pentru construirea viitoarelor magazine.

Magazinul Selgros face parte dintr-un proiect nou dezvoltare al companiei și va avea o suprafață de vânzare de 4.000 m², mai mică decât în magazinele standard Selgros însă oferta va fi aceeași în cazul produselor alimentare.

Noul Retail Park va avea 22 de magazine diferite, centrul urmând să fie de tip galerie comercială. Până acum autoritățile auvehiculat nume ca H&M, C&A, Deichmann, Takko, Pepco, DM că vor veni la Bistrița în noul Retail Park Park și lor li se vor alătura fie cei de la McDonalds fie KFC.