Neptun Câmpina a investit 1,5 milioane de euro în primul Pizza&Grill din țară

Compania Neptun Câmpina va deschide în luna aprilie, pe DN1, primul Pizza&Grill din țară, după o investiție de 1,5 milioane de euro. Pizza&Grill este amplasat pe DN1, la kilometrul 96, pe raza localităţii Cornu din judeţul Prahova, şi va funcţiona într-o clădire de tip OZN.

„ETU Pizza&Grill se doreşte a fi un reper pentru persoanele aflate în tranzit, dar şi pentru localnici. Ideea ne-a venit de la observaţia că în România, în ultima perioadă nu s-au mai construit clădiri cu arhitectură mai deosebită. Construcţia implică o investiţie mai mare, dar am considerat că este oportun ca şi clădirea să fie un punct de atracţie. Arhitectul care a realizat proiectul este specializat în acest gen de construcţii, cu design mai futurist”, susțin reprezentanţii societăţii, citați de Mediafax.

Construcţia a început în luna noiembrie 2015. ETU Pizza&Grill va avea o capacitate de 88 de locuri, dar va include şi o sală de evenimente cu 110 locuri, iar în sezonul cald va fi deschisă şi o terasă, mai reprezentanţii societăţii. În ETU Pizza&Grill vor funcţiona un restaurant de tip fast-food, pizzerie sau bar.