CTP va construi pentru NOD un depozit în CTPark Bucharest West

Network One Distribution (NOD) și CTP au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu de depozite de peste 30.000 mp în CTPark Bucharest West. Astfel, dezvoltatorul va construi spaţiul până la vară după investiţii de 15 milioane de euro iar proprietatea va fi construită în conformitate cu cele mai recente standarde oferite de CTP, se arată într-un comunicat de presă. Noul centru logistic construit va fi predat până la sfârșitul verii acestui an.

„Investim continuu în îmbunătăţirea standardelor proprietăților din portofoliu. Modernizarea sistemului de iluminat interior și exterior prin trecerea la sisteme de iluminat LED, sistemele de siguranță la incendii, ușile de încărcare sunt doar câteva dintre aspectele cărora CTP le acordă o deosebită atenție”, spune Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development Department, Romania.

CTPark Bucharest West este parcul de logistică și depozite cu cea mai mare şi mai rapidă creştere din România, situat strategic aproape de oraș. Acesta oferă minimum 200.000 mp de spaţii de depozit şi CTP intenționează să dezvolte încă 100 000 mp până la sfârșitul acestui an. În plus, CTP intenționează să continue dezvoltarea parcului și dincolo de 2017, iar spațiul total potențial construit să depășească 500.000 mp. În prezent, există aproximativ 1.000 de oameni angajați în CTPark Bucharest West şi CTP se aşteaptă ca acest număr să crească la cel puţin 2.000 oameni anul viitor.