Doraly Mall ridică două blocuri la Brăila, investiție de 4,5 milioane de euro

Compania Doraly Mall din Constanța va ridica două blocuri de câte șase etaje pe strada Transilvaniei din Brăila, pe locul unde se află în prezent o groapă uriașă, scrie obiectivbr.ro. Investiția totală se ridică la 4,5 milioane de euro. Fundația a fost săpată în urmă cu 9 ani însă criza financiară care a s-a declanșat la finele anului 2008 a oprit lucrările. Investitorul estimează că blocurile vor fi gata în circa un an.

Consiliul Local Municipal Brăila şi-a dat avizul, în şedinţa din 21 aprilie 2016, pentru Planul Urbanistic de Detaliu a obiectivului “Complex Rezidenţial, Blocuri Locuinţe Colective – demisol, plus parter, plus şase etaje, parcaje, anexe, împrejmuire, pe Str. Transilvaniei, nr. 2 şi nr. 2 bis. Potrvit sursei citate, utilajele de construcţii şi-au făcut apariţia la faţa locului şi au început lucările. Conform Luminiţei Ciupitu, reprezentantul firmei “Doraly Mall”, deocamdată se procedează la o consolidare a terenului, în baza studiului geodezic întocmit de specialişti, urmând ca, în cel mult două luni, să înceapă construirea efectivă a celor două blocuri.

Unul din blocuri va avea apartamente cu două camere iar celalalt apartamente cu trei camere. Imobilele vor avea parcări subterane dar şi de suprafaţă, în proiect fiind prevăzute şi spaţii verzi, alei şi locuri de joacă pentru copii.