Dacia Plant investește 2 milioane de lei în mărirea capacității de producție în fabrica de la Bod

Dacia Plant a anunțat că va investi peste 2 milioane de lei în fabrica de la Bod pentru a creşte producţia de tincturi şi siropuri cu peste 30%. Noua secţie va avea o suprafaţă de 1.200 metri pătrați şi va fi construită după cele mai noi norme de siguranţă şi calitate. Investiţia în această extindere va aduce companiei o creştere de 30% a numărului de siropuri si de tincturi produse în fabrica din Bod.

Vechea secţie va fi renovată şi va funcţiona ca depozit intermediar pentru secţia de comprimate, pentru fluidizarea şi accelerarea lanţului de distribuţie.

„Dacia Plant trece printr-un proces general de modernizare care este în linie cu dinamismul pieţei de suplimente alimentare şi care anticipează tendinţele din domeniu. Am crescut calitatea produselor prin atenta selecţie a ingredientelor utilizate şi astfel am adăugat în ultima perioadă în portofoliul de produse sortimente majoritar din categoria premium. Odată cu aceste investiţii, preocuparea noastră de bază este consumatorul, nevoile lui şi modul în care putem să transferăm către el toate cunoştinţele acumulate din experienţa noastră fitoterapeutică.” a declarat Liviu Ungureanu, director general Dacia Plant.

Linie tincturi