Oasis refinanțează proiectele Prima Shops Oradea și Mangalia

Oasis Retail & Development Consulting a semnat cu Raiffeisen Bank România pentru un credit de 8,5 milioane de euro, destinat refinanțării proiectelor Prima Shops Oradea și Mangalia.

Prima Shops Oradea, parcul de retail dezvoltat pe bulevardul Decebal, are în prezent prima faza inchiriată în proporție de 100%. Oasis a semnat de curand cu JYSK un contract pentru 1.100 mp, retailerul danez de mobilă și accesorii urmând să deschidă magazinul din Oradea în luna august. Ceilalți chiriași ai primei faze sunt CCC, Takko, Deichman, Pepco, Flanco, Noriel și Intersport. Faza a doua va fi deschisă în toamna acestui an, urmând ca parcul de retail să însumeze 10.000 mp de spații moderne pentru comerț.

Prima Shops Mangalia a fost inaugurat în vara anului trecut, în vecinătatea hipermarketului Kaufland, galeria fiind închiriată catre retailerii Deichmann și PEPCO. „Dezvoltarea celor două parcuri de retail din Mangalia și Oradea am realizat-o din surse proprii.În contextul îmbunătățirii treptate a condițiilor de finanțare în piața locală precum și a creșterii susținute a sectorului de retail, ne-am decis sa refinanțăm această investiție, urmând să dam curs unor noi oportunități de dezvoltare”, explică Klaus Reisenauer, asociat în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafață de 1,5 milioane de mp de teren. Asociații companiei, Klaus Reisenauer și Kurt Wagner au o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați in dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est. Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul OASIS în România constă în cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” în Roman,Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia; trei parcuri de retail deținute in parteneriat, sub brandul „Family Center”, in Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea și 12 magazine inchiriate catre Lidl.