UTI și Eldiclau vor construi terminalul II de la Aeroportul Oradea

Asocierea UTI Grup și Eldiclau SRL va construi terminalul II de la Aeroportul din Oradea, scrie infooradea.ro. Termenul de execuție este 12 luni.

Companiile se vor ocupa atât de partea de proiectare cât și de execuţia propriu-zisă. Și asta, după ce Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins contestaţiile formulate de două asocieri conduse de Construcţii Bihor S.A. şi Trameco S.A. Oradea. În aceste condiţii, oferta depusă de UTI Grup pentru realizarea noului terminal de la Aeroport, în valoare de 21,8 milioane de lei, a devinit definitiv câştigătoare. Valoarea estimată iniţial de către beneficiar a fost de 22,25 milioane de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CJ Bihor, Adrian Simon, în perioada imediat următoare va fi semnat contractul cu asocierea UTI – Eldiclau.

Preşedintele administraţiei bihorene, Pasztor Sandor consideră că, prin noile zboruri ce decolează de pe Aeroportul Oradea şi prin creşterea continuă a numărului de călători, „investiţia este pe deplin justificată”.