Portland Trust începe construcția clădirii C din complexul Oregon Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust, deţinut de britanicul Robert Neale, va începe în luna octombrie lucrările de construcție la clădirea C, cea de-a treia, din complexul Oregon Park.

Imobilul va dispune de o suprafață netă închiriabilă de 25.000 de metri pătrați dispuși pe șase etaje și va avea o parcare subterană cu două nivele. Clădirea C va fi construită în oglindă față de clădirea B și va închiea procesul de dezvoltare a Oregon Park, care astfel va ocupa o suprafață netă închiriabilă de 70.000 de metri pătrați. Procesul de excavare s-a încheiat iar licitația pentru contractarea furnizorilor se va termina curând, finalizarea clădirii C fiind programată pentru sfârșitul lui 2018.

Proiectul Oregon Park este situat în cea mai dinamică zonă de birouri din București, Floreasca – Barbu Văcărescu. C

Terenul de 4 hectare pe care este construit Oregon Park a fost achiziționat de la Grupp Nusco în anul 2014. Lucrările pentru prima fază au fost realizate de Strabag și au constat în construcția a 45.000 de metri pătrați de spații de birouri, dispuși în două clădiri. Clădirea A, care ocupă o suprafață de 20.000 de metri pătrați, a fost închiriată integral de Oracle, iar clădirea B este în acest moment aproape complet închiriată.