Imagini spectaculoase cu noua arenă din Craiova. CNI anunță când va semna actele de finalizare a recepției

Compania Naţională de Investiţii (CNI) susţine într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că la începutul săptămânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepției la terminarea lucrărilor de la stadion, urmând ca arena sã fie predată primăriei Craiova.

“Dat fiind interesul crescut manifestat de dumneavoastrã, prin multiplele mesaje trimise, privind desfãşurarea întregului proces la arena sportivã, vã confirmãm faptul cã la începutul sãptãmânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepției la terminarea lucrărilor, urmând ca stadionul sã fie predat primăriei Craiova. Precizăm că decizia organizării meciurilor nu cade în sarcina CNI, disputele sportive fiind obligația exclusivă a primăriei Craiova și a Clubului de Fotbal CS Universitatea Craiova”, susţine CNI.

Alături de mesajul respectiv, Compania Naţională de Investiţii a publicat şi o serie de fotografii de la stadion, unele în premieră, din interior, de la tribuna oficială, masa presei şi vestiare, pe care le puteţi vedea în galeria foto ataşată acestui material.