Ansamblul New Residence București a ajuns la un grad de ocupare de 80%

Ansamblul rezidențial New Residence București, amplasat în zona Drumul Taberei – Ghencea, a ajuns la un grad de ocupare de 80%, a anunțat dezvoltatorul proiectului, British Romanian Investment Partnership.

Dezvoltat pe o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați, în partea de sud vest a Capitalei, ansamblul rezidențial New Residence însumează 214 de apartamente împărțite în șapte tronsoane, în regim de înălțime mic (parter + două etaje + mansardă). Totodată, proiectul este rezistent la cutremure de până la 8,9 grade pe scare Richter, potrivit reprezentanților proiectului.

„Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, părinți care locuiesc în zonă și investesc în apartamente pentru copiii lor, dar și investitori atrași de calitatea finisajelor și de structura ultramodernă a ansamblului rezidențial, inspirată de proiectele britanice, ceea ce face ca prețul chiriilor să fie foarte competitiv“, a declarat Cristian Mercioniu, directorul general al New Residence.

Construcția ansamblului a pornit în iunie 2016 și s-a încheiat în octombrie 2017. Proiectul include și construirea unui număr de 14 spații comerciale, pe lângă restul de șapte tronsoane de apartamente.

În proximitatea proiectului sunt hipermarketuri, centre comerciale, parcuri, școli, grădinițe și acces la metroul care va fi dat în folosință în 2018. Totodată, în interiorul ansamblului vor fi 14 spații comerciale.

Locuințele din New Residence au prețuri care pornesc de la 1.000 de euro metrul pătrat construit, cu TVA 5% și balconul bonus. Valoarea investiției în proiectul New Residence București este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

Pentru ARDC (UK) Ltd, asociatul majoritar al companiei British Romanian Investment Partnership SRL, proiectul New Residence este a doua investiție imobiliară în București, după finalizarea ansamblului New Residence Măgurele care include 188 de apartamente, patru spații comerciale și opt case de tip individual și duplex.

Pentru următorii doi ani, ARDC (UK) Ltd. are în plan dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium, cu 130 de apartamente, în zona Timpuri Noi, un ansamblu de 40 de case individuale, tip boutique, la Măgurele, și unul de locuințe, în zona actualului complex New Residence, ce va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente cu două și trei camere, tot cu regim mic de înălțime.