România asigură 20,1% din portofoliul total al austriecilor de la Immofinanz

Proprietățile grupului austriac Immofinanz din România reprezintă 20,1% din portofoliul total al companiei și includ 74 de proprietăți cu o valoare de 840,2 milioane de euro. Portofoliul de investiții finalizate în valoare de 625,7 milioane de euro cuprinde 10 clădiri de birouri (14,3% din portofoliul total de birouri) și 6 proprietăți retail (23,4% din portofoliul total de retail). Rată de ocupare a rămas stabilă, la nivelul ridicat de 95,5%.

În primele trei trimestre ale anului financiar 2017, veniturile din închirieri în România se ridicau la 37,0 milioane de euro, ceea ce reprezintă 21,2% din veniturile din închirieri totale la nivel de Grup.

Din grupul dezvoltatorului austriac Immofinanz fac parte companii active, în România, în domeniul închirierii de imobile cu destinație birouri: Bucharest Corporate Center (BCC) SRL, Cora GS SRL, Capri Trade SRL, Global Trust SRL, S-Park Offices SRL, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise – IRIDE SA, Immoeast Băneasa Airport Tower SRL și Băneasa 6981 SRL.