Alesonor începe construcția ultimelor vile din complexul Amber Gardens

Alesonor, dezvoltatorul complexului rezidenţial de lux Amber Gardens, începe construcţia ultimelor 24 locuinţe verzi din cadrul complexului, scrie Business Cover. Vilele au suprafeţe construite care variază între 165 mp şi 273 mp şi grădini cu suprafeţe începând de la 350 mp. De asemenea, echipa Alesonor proiectează şi construieşte în complexul Amber Gardens şi vile personalizate cu suprafeţe ce depăşesc 400 mp.

Investiția într-o casă din Amber Gardens de 182 mp, cu 3 dormitoare, un birou și o grădină de aproximativ 350 mp pornește de la 215.000 euro+TVA. Pentru casele Amber Gardens cu o suprafaţă de 273 mp, 4 dormitoare, un birou, garaj şi o grădină de 550 mp, investiţia începe de la 330.000 euro +TVA, iar rata lunară, de la 1.650 euro.

Până în prezent, în cadrul proiectului Amber Gardens au fost vândute 32 de locuinţe cu dimensiuni de peste 250 mp şi grădini de peste 550 mp.

Vilele respectă în totalitate standardele de eficienţă energetică, calitate şi durabilitate a clădirilor, design modern, confort, mediu sănătos, siguranţă şi intimitate ale proiectului Amber Gardens. Complexul rezidenţial, amplasat în zona Otopeni-Tunari, este dominat de grădini şi străzi largi, dispune de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice.