Element Development a finalizat construcția galeriei comerciale Bistrița Retail Park

Compania de dezvoltare imobiliară Element Development a finalizat lucrările de construcție pentru galeria comercială Bistrița Retail Park din Calea Moldovei 13A, o investiție de 9 milioane de euro.

”Cu un grad de închiriere de peste 90% și o localizare excelentă, în noul pol comercial al orașului, lângă piața agro-alimentară, magazinele Selgros, Altex și Penny, suntem convinși că am livrat pe piață un produs competitiv”, declară Ionuț Bordei, CEO, Element Development.

Carrefour Market, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box au inaugurat deja noile magazine, iar JYSK va deschide pe 31 mai. Celelalte branduri vor deschide magazinele în următoarea perioadă, pe măsura ce se vor finaliza lucrările de amenajare.

Noul proiect comercial din centrul orașului Bistrița în suprafață totală de 7.850 mp vine cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market (Carrefour Market), articole sportive (Decathlon & Sportisimo), mobilă și articole pentru casă (JYSK, Lem’s, Top Shop), restaurante (Churreria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Spartan), magazin de jucării – Dinoland, drogherie & farmacie – Help Net, casă de schimb valutar – Money Chest, pet-shop – Zoo Center și sală de jocuri de noroc – Metropolis. Bistrița Retail Park se adresează unui număr de 150.000 de persoane din oraș și împrejurimi.

Antreprenorul general al Bistrița Retail Park a fost compania locală Campeador, iar societatea Vitalis s-a ocupat de supervizarea lucrărilor de construcție în calitate de Project Manager. CBRE a fost agentul exclusiv pentru închirierea spațiilor comerciale. Proiectul a fost finanțat de către Garanti Bank.