SEdC Mioveni își mută sediul într-o fostă centrală termică de cartier transformată și extinsă

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a transformat o centrală termică de cartier CT3 într-o clădire ce va fi noul sediu al companiei, scrie www.bitpress.ro.

Pentru extinderea pe verticală, structura existentă a parterului, alcătuită din zidărie și cadre prefabricate de beton, a fost consolidată cu elemente metalice de rezistență, iar pentru integrarea construcției în zonă s-au folosit finisaje cu registre bine definite.

Noua clădire își propune să ofere condiții optime pentru desfășurarea activității curente a societății și pentru servicii moderne oferite clienților.

Activitatea de relații cu publicul se va desfășura la parterul noii clădiri. Aici vor fi amenajate spații generoase pentru primire clienți, recepție, casierie, birouri, cabinet medical pentru angajații societății, grupuri sanitare. De asemenea, tot la parter vor exista spații dedicate pentru servere și arhivă.

La etajul 1 se va desfășura activitatea financiar-contabilă a societății, iar la etajul 2 al clădirii se găsește o modernă sală de conferințe, terasă circulabilă și birouri administrative, conform publicației amintite.