Colosseum Retail Park se extinde prin dezvoltarea proiectului Colosseum Mall, o investiție de 30 de milioane de euro

Colosseum Retail Park anunță construcția proiectului Colosseum Mall și extinderea suprafeței comerciale existente cu un nou concept care va aduce în Nord-Vestul Capitalei un mix de facilități integrat, modern și orientat către nevoile comunității.

Dezvoltat pe o suprafață închiriabilă de 16.500 mp ca extensie a zonei comerciale existente, Colosseum Mall va găzdui branduri locale și internaționale, restaurante, complex de fitness, dar şi un cinema multiplex ultra-modern prevăzut cu şapte săli. Centrul comercial va fi conectat cu proiectul existent prin zona de food court. În plus, noua extindere vine şi cu 1.500 de mp de birouri, care sunt destinaţi operatorilor din sistemul medical privat.

Compania poartă deja discuţii pentru închirierea a peste 75% din suprafața închiriabilă. Printre chiriaşii anunţaţi sunt World Class şi Happy Cinema. Construcția Colosseum Mall va fi demarată în cea de-a doua jumătate a anului curent, iar inaugurarea va avea loc în prima jumătate a anului 2019.

„Ne aflăm într-o etapă de maturizare a pieței de retail, iar dezvoltarea parcului comercial Colosseum survine pe fondul rezultatelor bune obținute în ultimii ani și, totodată, a cererii în creștere de spații comerciale în această zonă a Capitalei. Noul proiect se bucură de sprijinul retailerilor și al clienților. Scopul nostru este de a consolida și confirma poziția strategică pe care Colosseum Retail Park o ocupă în prezent ca principală destinație comercială din nord-vestul Bucureștiului”, spune Mihai Dinu, directorul Colosseum Retail Park.