Mall-ul Colosseum se extinde

Au fost demarate lucrările de construcțiepentru Colosseum Mall, ca parte a planului de extindere a centrului comercial. Localizat în sectorul 1 al Capitalei și deschis din 2011,  Colosseum continuă procesul de dezvoltare datorită afacerilor în creștere și a îmbunătățirii în ultimii ani a condițiilor pieței de profil.

Construcția centrului comercial va fi realizată de către compania AXA TRANS CONSTRUCT S.R.L., desemnată Antreprenor General în urma unui proces de selecție.

 “Suntem încântați să anunțăm că procesul de selecție a companiei care se va ocupa de construcția centrului comercial a fost finalizat și că lucrările au început luna aceasta. Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inaugurăm Colosseum Mall la finalul anului viitor.”,a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Investiția de 30 de milioane de euro va extinde suprafața comercială existentă până la 54,500 mp și va crea astfel o dezvoltare mixtă cu spații având destinația de comercial, birouri și petrecere a timpului liber.

În ultimii ani am asistat la o evoluție a cererii de spații comerciale în această zonă, datorită numărului tot mai mare de proiecte rezidențiale noi finalizate și a multor altora aflate în construcție. Aceasta va suține cerereape mai departe, iar Colosseum Mall este cel mai bine amplasat pentru a răspunde nevoilor zonei,”, a adăugat Mihai Dinu.

Pe lângă actualii chiriași, printre care Carrefour, Leroy Merlin, Jysk, Altex, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, Colosseum a anunțat deja semnarea contractelor cu brandul românesc de cinematografe Happy Cinema și cu World Class, cel mai mare operator de fitness de pe piața locală, branduri ce vor ocupa spații de deasupra zonei de food court a Colosseum Mall.

Mixul de chiriași va cuprinde branduri consacrate de îmbrăcăminte, accesorii și restaurante și va transforma centrul Colosseum din București într-o destinație modernă. Mai mult, Colosseum Mall va oferi locuitorilor din zona de Nord-Vest a capitalei, dar și celor din împrejurimi, un spațiu preferat de întâlnire, pentru cumpărături și petrecerea timpului liber.