SIF Moldova demarează construcția ultimei faze din Baba Novac Residence

Proiectul imobiliar “Baba Novac Residence” intră în Faza 3, această fiind ultima din cadrul programului de vânzare apartamente, anunță SIF Moldova.

Având în vedere că vânzările din Faza 2 de construire a ansamblului Baba Novac Residence au depășit pragul de 75% apartamente vândute din total, se demarează vânzările apartamentelor din Faza 3 de dezvoltare. Această etapă va include un număr de 121 de apartamente și va fi finalizată până la sfârșitul anului 2019.

Până la această dată s-au vândut în cadrul proiectului rezidențial Baba Novac Residence un număr de 212 apartamente din totalul de 363. În prezent se lucrează la finalizarea primei faze a proiectului, care cuprinde 121 de apartamente amplasate în două blocuri din cele șase. Peste 95% dintre apartamente au fost deja vândute.

Termenul de livrare a primei faze este prevăzut pentru finalul anului 2018. Ansamblul rezidențial este amplasat pe stradă Eufrosina Popescu, zona Baba Novac, în imediată apropiere a stației de metrou Dristor și este compus din 6 blocuri cu înălțime P+8, trei blocuri turn și trei blocuri lama, cu 363 apartamente în total și 436 locuri de parcare subterane și supraterane. Apartamentele sunt spațioase, suprafață medie utilă fiind de 60 mp, bine compartimentate, cu balcoane de dimensiuni generoase și finisaje de calitate superioară. Se distinge net față de alte proiecte și printr-un procent mare de spații verzi, de 37% din suprafață terenului, 20% fiind spații verzi pe teren natural.

“Baba Novac Residence” este un proiect în valoare de 34 milioane euro, dezvoltat de către SIF Moldova prin subsidiara sa.