Rădăcini intră pe imobiliare și ridică primul bloc, în zona Aviației

Grupul Rădăcini, unul din principalii distribuitori de autoturisme din România, va construi, printr-o divizie dedicată sectorului imobiliar, proiectul rezidenţial premium Aviaţiei Tower. Cu o valoare a investiţiei de 20 de milioane de euro, prima fază a proiectului cuprinde 134 de apartamente şi va fi livrată în toamna anului 2019, scrie Adevărul.

Complexul rezidenţial este localizat vizavi de mall-ul Promenada, în imediata vecinătate a hotelului Marriott Courtyard şi a clădirilor de birouri clasa A+, aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău. Aceste zone au rămas în ultimii ani locaţiile cu cele mai mari creşteri înregistrate în ceea ce priveşte numărul de angajaţi din clădirile de birouri moderne.

Terenul pe care va fi construit ansamblul rezidențial de următorii indicatori urbanistici admisi: POT (procentul de ocupare a terenului, adică amprenta la sol) = max. 70%, CUT (coeficientul de utilizare a terenului) =4 și înălțimea maximă= 80 m. Adresa solicitării este Șos. Fabrica de Glucoză nr. 7, însă noul proiect rezidențial va avea deschidere la adresa Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 2D.