CTP câștigă premiile Best Warehouse Development and Developer și Dezvoltatorul Industrial al anului 2018

CTP,  dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a câștigat două premii importante pentru industria de real estate: Best Warehouse Development and Developer of the Year și Dezvoltatorul Industrial al anului.

 

Compania a primit recunoașterea cuvenită prin câștigarea premiului Best Warehouse Development and Developer of the Year în cadrul Galei Premiilor CIJ România 2018, pentru dezvoltarea accelerată a proiectului CTPark Bucharest West. Ritmul de creștere al acestui proiect a depășit performanțele înregistrate în 2017, iar în prezent a fost atinsă o suprafață construită de aproximativ 400.000 m². Acesta este al doilea an consecutiv în care CTP câștigă această importantă distincție pentru CTPark Bucharest West.

 

Cel de-a doilea premiu, Dezvoltatorul Industrial al anului, a fost primit în cadrul Galei Real Estate 2018 și marchează activitatea CTP în 2018, atât în parcurile din jurul Bucureștiului, cât și la nivel național. CTP a atins și a depășit pragul de 850.000 m² în România, cu 300.000 m² livrați în acest an atât în zona limitrofă Bucureștiului (CTPark Bucharest, CTPark Bucharest West și CTPark București Chitila), cât și în țară, în Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara.

 

“Suntem onorați să primim aceste premii. Pentru noi, ele sunt dovada faptului că munca în echipă dă roade. Ne-am propus să ajungem cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est și am reușit cu o strategie bună și cu multă muncă din partea unei echipei talentate și pasionate care constituie motorul creșterii noastre. De asemenea, pentru această reușită le suntem recunoscători tuturor partenerilor noștri bancari, furnizorilor și colaboratorilor. Suntem încrezători că în următorii ani vom reuși să consolidăm poziția României pe harta industrială și logistică a Europei, având ca pilon principal de susținere CTPark Bucharest West” a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

 

CTPark Bucharest West este gândit pentru a fi un adevărat ecosistem care să înglobeze spații de depozitare, dar care să fie un loc de muncă civilizat pentru angajații companiilor chiriașe. Parcul va dispune de un cabinet medical, de un supermarket pentru cumpărăturile zilnice, de un restaurant cu mâncare sănătoasă, dar și de unități de cazare pentru forța de muncă. De asemenea, vor fi prevăzute piste de biciclete atât pentru o deplasare mai ușoară în incinta parcului, cât și pentru a oferi un mediu de lucru sănătos prin adoptarea bicicletei ca mijloc de transport sustenabil. Proiectat a fi cel mai important hub logistic din România și Europa Centrală și de Est, CTPark Bucharst West va include și un spațiu de servicii pentru transportatori, prevăzut cu benzinărie și spălătorie pentru tiruri. Toate aceste servicii, specificațiile tehnice ale clădirilor, flexibilitatea spațiilor, precum și poziționarea excelentă în vestul capitalei cu acces direct la autostrada A1, au determinat companii importante precum Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, DSV, Yusen Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, Cargo Partner, Gefco, NOD (Network One Distribution) să-și instaleze operațiunile aici.