San Casa ridică 13 blocuri în Sebeș

Dezvoltatorul San Casa construiește un cartier rezidențial format din 13 blocuri, adică 350 de apartamente în orașul Sebeș, din județul Alba, scrie Hotweek. Această este o nouă provocare, după ce în ultimii ani a predat cheile unui număr de peste 200 de imobile tot în Sebeș.

Dezvoltatorul pregătește o tombolă, în cadrul căreia va pune la bătaie, pentru premiul cel mare, un apartament cu 2 camere complet finisat, în valoare de 50.000 de euro, într-un bloc prevăzut cu lift, încălzire în pardoseală controlată prin termostat în fiecare camera și cu centrală proprie. Participanții la tombolă sunt persoanele care deja au cumpărat un apartament în cartierul Atmosphere Residence din Sebeș sau care urmează să-și achiziționeze unul în primele 4 blocuri deja construite. Deja primii proprietari se vor bucură de sărbători în acest an în nouă locuința din cartierul Atmosphere Residence.

“Ne mândrim foarte mult că orașul Sebeș a devenit o atracție pentru mulți locuitori din România, datorită șomajului foarte mic, a numărului foarte mare de locuri de muncă și, desigur, al nivelului general de trăi occidental. Am rămas plăcut surprinși să constatăm că mulți dintre cei care au cumpărat apartamentele din cartierul nostru rezidențial să fie din toate colțurile țării,dar și din străînătate drept pentru care vrem să le facem o nouă surpriză noilor noștri locatari. Vom organiza o tombolă publică, în urmă căreia unul dintre cumpărătorii acestor apartamente din primele 4 blocuri să poată câștiga un apartament de 2 camere, în valoare de 50.000 de euro”, declara Dan Similie, CEO și Managing Partner San Casa.