Topaz Residence ridică un ansamblu rezidențial în centrul Bacăului

Dezvoltatorul Topaz Residence investește într-un ansamblu rezidențial premium, de 66 de apartamente, în zona ultracentrală a municipiului Bacău, pe strada Nicolae Titulescu nr. 6, scrie Ziarul de Bacău..

Proiectul este compus din două tronsoane a câte șase etaje și, în aproximativ 7 luni, a trecut de la planșe la realitate. În prezent, structura unui tronson este finalizată, cel de-al doilea tronson se află la etajul cinci din șase, iar cei care trec prin zonă sau accesează pagina de Facebook a proiectului pot vedea și progresele la compartimentări, pereții fiind zidiți până la etajele patru și doi, inclusiv, pe cele două tronsoane. Ritmul alert impus de antreprenorul general Nortek Trust A. G. se vede și la interior, unde un etaj a fost deja tencuit și se trag instalațiile electrice.

Am epuizat apartamentele tip A2 și B3 și suntem la stadiul în care mai avem disponibile doar 1-2 apartamente din alte tipuri”, declară reprezentanții dezvoltatorului Topaz Residence,  citați de publicația amintită.

Am lucrat inclusiv în ultimele zile, în care au fost temperaturi negative, lucrăm și sâmbăta. Nu există nicio diferență de seriozitate și atenție între proiectul Topaz Residence din Bacău și celelalte proiecte în care suntem implicați, precum, de exemplu, hotelul Hilton pe care îl construim în București în același timp. Standardele de execuție sunt aceleași, la nivel maxim,” declară reprezentanții Nortek Trust A. G..

Discuțiile din spațiul public referitoare la tensiunile de pe piața imobiliară sunt „inerente, dar nu ne privesc. Am avut, ca dezvoltator, de la început toate resursele financiare pentru a finaliza proiectul, și asta fără a apela la credite”, subliniază reprezentanții Topaz Residence. „Având acest confort, ne-am putut concentra pe proiect. Și acesta este un motiv pentru care discounturile au fost sub media pieței, iar ele vor fi și mai mici, pe măsură ce proiectul se va apropia de finalizare.”