CNI caută constructor pentru Polivalenta de la Turda

Compania Națională de Investiții a scos la licitație lucrările de execuție ale Sălii Polivalente de la Turda, o investiție de peste 55 de milioane de lei, scrie Transilvania Business.

Baza sportivă va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal.

CNI organizează o licitație ce vizează atribuirea unui contract având ca obiect proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții: „Sală de sport competițională de nivel internațional, Baza sportivă Turda”.

Valoarea estimată a contractului este de 55.821.553 de lei, fără TVA și este compusă din: cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică – 1.946.863 lei, cheltuieli pentru investiția de bază: 52.713.313 lei și organizare de șantier: 1.161.377 lei.

Potrivit anunțului de licitație publicat pe SEAP, termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 25 februarie, mai precizează sursa citată.

Subiectul privind sala polivalentă de la Turda s-a transformat inclusiv într-unul cu tentă politică, cei de la Asociația T9 acuzând că sunt minciuni și că sala nu se va face niciodată.