Cordia România demarează construcția Parcului 20 în luna februarie

Lucrările la ansamblul Parcului20, dezvoltat de Cordia România, încep în luna februarie 2019, scrie Mediafax. Încă din etapa de construcţie, apartamentele din proiect, dintre care peste jumătate se încadrează în plafonul de preţ pentru TVA 5%, sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generaţie. Situat la doar şase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, proiectul rezidenţial oferă şi alte facilităţi deosebite viitorilor săi locatari.

Complexul rezidenţial este singurul din România ale cărui apartamente sunt echipate cu tehnologie Gewiss, sisteme smart-home dezvoltate de unul dintre liderii pieţei de profil. Gewiss are o experienţă de aproape aproape 50 de ani în furnizarea de tehnologii pentru dezvoltări imobiliare, cu accent pe eficienţa energetică şi uşurinţa în utilizare.

Sistemele smart-home integrate ale celor 469 de apartamente ale ansamblului rezidenţial sunt configurate pentru a asigura control, securitate şi economii ale consumului de energie. Ele pot fi adaptate oricărei preferinţe personale direct de pe telefon sau de pe tabletă prin intermediul aplicaţiei uşor de utilizat, cu interfaţă simplă şi intuitivă.

În plus, beneficiarii se bucură şi de economii privind costurile de întreţinere ulterioare ale sistemelor smart-home. Spre deosebire de majoritatea soluţiilor de pe piaţă, Parcului20 oferă sisteme deschise cu un grad mare de fiabilitate şi flexibilitate, în care diferitele componente pot fi înlocuite, îmbunătăţite sau suplimentate cu uşurinţă fără a influenţa restul funcţiilor.

Printre alte elemente diferenţiatoare ale ansamblului Parcului20 se numără grădina privată de 3.000 de metri pătraţi, parcare pentru biciclete, grădină yoga şi echipament outdoor pentru calistenia. Parcului20 este situat într-o zonă cu acces facil la mijloace de transport în comun, precum autobuze, tramvaie şi metrou.