Grupul TeraPlast îl numeşte pe Marian Pîrvu în poziția de Director General al Depaco

Marian Pîrvu a preluat, începând cu luna ianuarie 2019, poziția de Director General al Depaco,unul dintre cei mai importanți producători români de țigle metalice,sub marca recunoscută Wetterbest. Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc șiunul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

 

Marian Pîrvu are o experiență vastă, activând de peste 20 de ani în sectorul construcțiilor industriale și rezidențiale, perioadă în care a ocupat inclusiv poziții manageriale, precum cele de Director Comercial, Director de Producție, Director de Operațiuni sau Director General. A fost, de asemenea, membru în comitetele de management din companiile în care a activat, ocupând și funcţia de vice-președinte.

 

Pîrvu are o puternică expertiză la nivel internaţional, în rolurile sale anterioare gestionând activităţi în mai multe ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia sau Slovacia.

 

Preluarea poziției de Director General al Depaco reprezintă o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere și mă bucur să lucrez împreună cu o echipă de profesioniști precum cea a Depaco. Împreună, vom duce mai departe povestea de succes a companiei şi ne propunem ca Wetterbest să-și continue ascensiunea ca brand de referinţăîn domeniul acoperişurilor, atât prin continuarea extinderii în România, cât și în regiune. Wetterbest s-a impus pe piața locală și regională prin seriozitate, rigoare, excelenţă industrială, calitate fără compromisuri și respectarea promisiunilor făcute clienților.Vom continua să creştem rămânând fideli acestor angajamenteasumate”, a declarat Marian Pîrvu.

 

Depaco este unul dintre principalii producători de sisteme pentru acoperişuri din industria locală, produsele fiind prezente pe piaţă sub brandul Wetterbest. După 18 ani de dezvoltare continuă după principii antreprenoriale puternice, timp în care s-a făcut trecerea de la importator la producător local de succes, în anul 2017 compania a decis să treacă printr-o nouă etapă de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de acţiuni.