Mindspace deschide primul său spațiu de coworking din România

Mindspace a anunțat că deschide prima sa locație din România. Spațiul de coworking, cu un design creativ, se află în noul Central Business District al Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 8, în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus, lângă stația de Metrou Pipera și în apropierea unora dintre cele mai importante companii care activează în România. Cu o suprafață de 4.446 mp., distribuită pe două etaje, Mindspace Business District poate găzdui peste 730 de membri – companii, start-up-uri, antreprenori și freelanceri.

 

„Suntem încântați că prin parteneriatul cu Globalworth avem ocazia de a aduce spațiile noastre de lucru high-end, potrivite pentru echipe de toate mărimile, și pe piața din România, unde am identificat factori favorabili sectorului „office-as-a-service”. Experiența pe care o propunem membrilor noștri, fie că vorbim de companii dinamice sau startup-uri, este definită de flexibilitate, inspirație și servicii high-level, care să le ajute să crească și să inoveze, în timp ce se bucură de spații de lucru care le permit să atragă angajați de top. Astfel, aducem pe piață un nou tip de spațiu de coworking – premium și cu adevărat all-inclusive”, a declarat Yotam Alroy, co-fondator și CEO Mindspace.

 

Odată cu lansarea oficială a primului său spațiu de coworking din România, Mindspace anunță și planurile sale pentru următoarea locație din București: Mindspace Victoriei. Amplasat în una dintre cele mai cunoscute clădiri din centrul Bucureștiului, Bucharest Tower Center, Mindspace Victoriei va fi inaugurat pe 1 aprilie și va oferi celor peste 200 de membri spații de lucru cu o suprafață totală de 1.950 mp, distribuită pe două etaje. Compania va deschide și un al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

 

Membrii Mindspace Business District pot alege dintre cele 61 de birouri private disponibile și se pot bucura de toate beneficiile oferite de spațiu: acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de ședințe și spații comune, bucătării complet echipate, prânzuri sau cine săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

 

Oferta companiei este unică pe piața din România, oferind o experiență all-inclusive acoperită de taxa de membru care exclude alte cheltuieli și taxe suplimentare și le aduce rapid beneficii membrilor și companiilor. Cu de două ori mai mulți angajați față de alți competitori, community managerii Mindspace aleg și organizează evenimente gândite special pentru comunitatea locală, spre exemplu conferințe TEDx și ateliere LinkedIn.

 

Amenajare spațiilor de co-working Mindspace se diferențiază prin elemente vintage și materiale naturale, atent selecționate de echipa de design a companiei pentru a le oferi membrilor senzația că lucrează din propria sufragerie. Decorul a fost creat în colaborare cu artiști locali, precum Loreta Issac și Răzvan-Constantin Caratenase, care au fost implicați în amenajarea Mindspace Business District.

 

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe, de pe trei continente. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft. 94% din membrii globali ar recomanda Mindspace unui prieten.