Două firme Allianz se mută lângă metrou Pipera, pe 9.200 mp

Allianz Services și Allianz Partners din cadrul grupului Allianz își mută de anul viitor sediul într-o clădire de birouri clasa A de lângă staţia de metrou Pipera. Grupul Allianz este unul dintre liderii pieței globale de servicii financiare integrate, activând cu precădere în domeniul asigurărilor și administrării activelor.

Allianz Services, o divizie a Allianz Technology SE și Allianz Partners, entitatea globală B2B2C a grupului Allianz, au închiriat împreună 9.200 mp în Tower 3 din Globalworth Campus, unde își vor desfășura operațiunile din România.

“Domeniile IT&C, BPO și SSC sunt cele mai active pe piața de birouri din România, iar Globalworth Campus a devenit o destinație preferată de companiile din aceste segmente datorită specificațiilor tehnice și a facilităților pe care le oferă angajaților. Tower 3, clădirea centrală din complexul nostru de birouri din zona de Nord a Bucureștiului, care va fi livrată la finalul anului, oferă spațiul ideal celor de la Allianz Services și Allianz Partners pentru nevoile actuale și viitoare de extindere a centrului lor de servicii”, a declarat Ema Iftimie (foto mai sus), Head of Leasing la Globalworth.

„Calitatea serviciilor noastre este susținută de o echipă valoroasă pentru care dorim să asigurăm cele mai bune condiții de lucru. Cu peste 400 de angajați local, avem în plan să extindem operațiunile în România și astfel, am optat pentru un spațiu de birouri flexibil, care să ne permită dezvoltarea businessului” a declarat Alina Ionescu (foto mai jos), Head of Allianz Services Romania.

Globalworth Campus a fost proiectat ca un complex modern de business, care include trei turnuri de birouri, spații verzi de relaxare, zone de retail, precum și unul dintre dintre cele mai mari centre de conferințe din București. Tower 3 va gazdui operatiunile celor doua companii din grupul Allianz care sunt active in Romania: Allianz Services și Allianz Partners Romania.

Prima fază a proiectului Globalworth Campus a reprezentat construcția cladirilor Tower 1 și Tower 2 cu o suprafață totală de peste 57.000 mp, închiriată către companii ca Amazon, Honeywell, Mindspace, Stefanini România, Mazars România, Chain IQ și P4Cards.

Faza a doua, construcția clădirii Tower 3, a început în primul semestru al anului trecut și va fi livrată la sfârșitul anului 2019, când va fi gata și centrul de conferințe. Turnul va avea o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 35.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, 14 etaje supraterane și 2 etaje subterane, iar sala de conferințe va avea 750 de locuri.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări.
În Polonia, compania deține participația majoritară în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia.

Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Gestionat de aproape 200 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei avea o valoare totală de aproximativ 2,5 miliarde de euro, la 31 Decembrie 2018. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale.

Despre Allianz Services

Allianz Services oferă servicii specializate pentru companiile din Grupul Allianz. Cu peste 3.800 de angajați, într-o continuă extindere la nivel global, compania își concentrează expertiza în domeniul operațiunilor de actuariat, servicii financiare, consultanță, project management și suport.

Despre Allianz Partners

Allianz Partners este un important furnizor de soluții de asistență, asigurare auto și de călătorie, cu peste 21.000 de angajați și activități comerciale în 76 de țări.