CNI construiește un stadion nou, la Zărnești, județul Brașov

Compania Națională de Investiții va construi la Zărnești, din județul Brașov, un stadion nou. Acesta va fi amplasat pe locul arenei aflată în paragină. Proiectul a fost dezvăluit de primarul orașului, Alexandru Lucian Igrișan.

 

”Acest proiect deste derulat prin Compania Națională de Investiții, „Programul național de construcții de interes public sau social”, Subprogramul „Complexuri sportive” având o valoare totală de 18.686.663,86 Ron, sumă nerambursabilă. El prevede în primul rând reabilitarea și nu numai, a fostei baze sportive Torpedo. În urma parcurgerii procedurilor de verificare a documentației, care au început în decembrie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici prin Ordinul MDRAP nr. 1302 din 12.03.2019. Ulterior, s-a procedat la predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții. La momentul de față se lucrează de către C.N.I. la întocmirea caietului de sarcini pentru a demara procedura de achiziție publică și ulterior execuția propriu-zisă”,  a spus Igrișan. 

 

Noua bază sportivă Torpedo va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, cantonament, birouri, terenuri de tenis, dar şi o sală de box.