Daikin continuă programul pentru înlocuirea vechiului aparat de aer condiționat

Daikin România desfășoară pentru al doilea an consecutiv programul Buy Back pentru înlocuirea vechiului aparat de aer condiționat cu unul superior din punct de vedere energetic. Orice sistem de aer condiționat, indiferent de brand, poate fi schimbat în perioada 25 martie-30 iunie 2019 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, oferindu-se o reducere în valoare de 400 de lei la achiziționarea unui aparat Daikin performant.

Prin această campanie, Daikin atrage atenția asupra impactului major pe care un aparat vechi îl  are pentru sănătatea utilizatorilor și încurajează reciclarea sa responsabilă, astfel încât să nu afecteze mediul înconjurător.

În cadrul Daikin Buy Back, partenerii Daikin Home Comfort Expert și operatorii locali parteneri ai Asociației RoRec se ocupă de preluarea și reciclarea responsabilă a vechiului sistem. Materiile prime secundare obținute în urma proceselor tehnologice se reintroduc în circuitul economic, prevenind irosirea resurselor primare. În plus, partenerii Daikin Home Comfort Expert preiau și se ocupă de distrugerea în siguranță a freonului, substanță nocivă pentru stratul de ozon din atmosferă.

Misiunea Daikin este de a oferi în permanență cele mai avansate tehnologii și soluții pentru a atinge un nivel maxim al eficienței și confortului. Iar programul Buy Back este o inițiativă care se înscrie firesc în această promisiune. Continuăm să încurajăm grija față de mediul înconjurător și oferim celor care se înscriu în campanie posibilitatea să achiziționeze, si anul acesta, la un preț preferențial, un aparat de aer condiționat din clase energetice superioare. Cu fiecare echipament vechi reciclat contribuim la un mediu curat și sănătos”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin România.

Un echipament ieșit din uz implică totodată costuri ridicate la energie. Modelele selectate în campanie (Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Comfora și Sensira) funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață.

Programul Buy Back se desfășoară exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, asigurând dezinstalarea vechilor aparate și instalarea celor nou achiziționate, dar și multe alte servicii, de la consiliere, recomandări și soluții personalizate până la service și întreținere. În plus, prin noul program Stand By Me, clienții pot solicita o serie de servicii suplimentare post-vânzare, precum extinderea gratuită la 5 ani a garanției pentru piesele de schimb.