AFI Europe Romania începe lucrările la a doua fază a AFI Tech Park Business Campus

AFI Europe Romania va începe în scurt timp lucrările la faza a doua a proiectului AFI Tech Park Business Campus, cel mai nou complex de birouri al dezvoltatorului, situat în centrul Capitalei, în proximitatea Palatului Parlamentului și a Pieței Unirii.

AFI Tech Park 1 – prima fază a proiectului, o clădire P+8 de birouri Clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 22.000 mp – a fost finalizată în trimestrul trei al anului trecut. În prezent, peste 80% din clădire este deja închiriată, companiile care s-au relocat aici beneficiind din plin de poziționarea excelentă, dar și de avantajele oferite chiriașilor. Printre avantaje se numără un card de reduceri oferit angajaților companiilor, care poate fi utilizat l restaurantele și la furnizorii de servicii din zona clădirii de birouri, dar și proximitatea sălii de sport World Class, unul dintre cei mai mari chiriași ai clădirii. De asemenea, companiile din AFI Tech Park 1 beneficiază de o sală de ședințe care poate fi închiriată în regim orar, reducând astfel cheltuielile de funcționare.

„Următoarea fază a proiectului va cuprinde o clădire de 8 etaje, la aceleași standarde înalte cu care ne-am obișnuit deja chiriașii. Lucrările vor începe în următoarele luni și vor fi finalizate, cel mai probabil, la sfârșitul anului viitor. Ne bucurăm de faptul că putem contribui la dezvoltarea acestei zone, așa cum s-a întâmplat și în cadrul celorlalte proiecte pe care le-am dezvoltat. Valoarea estimată a investiției în AFI Tech Park 2 se ridică la 37 de milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Odată finalizat, campusul AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai importante proiecte de birouri din zonă. Campusul este situat la intersecția a trei sectoare – 3,4 și 5 – ceea ce îl face ușor accesibil de către angajații companiilor care și-au relocat aici birourile. AFI Tech Park 1 deține pre-certificarea LEED Platinum de clădire verde.

Printre chiriașii AFI Tech Park 1 se numără New Work, Afcon Electra România, certSIGN, Game World Group, RTC Proffice Experience, Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips și Knauf Insulation), Hilti Romania, World Class, WWF și Connect 44.