Forty Management, liberă să demareze proiectul Central District 4 Elemente

Compania Forty Management, deținută de Lucian Azoiței, a obținut autorizația și a dat startul lucrărilor de construcție la Central District 4 Elemente, un proiect rezidențial dezvoltat pe un teren de 4.596 mp și care cuprinde 1.397 mp de spații comerciale și două blocuri a câte 11 etaje, scrie Wall-Street.ro

Proiectul însumează 192 de apartamente și 231 de locuri de parcare, având un mix de garsoniere, apartamente de 2, 3 și 4 camere și 2 duplex-penthouse, fiecare cu terasă de 165 mp. Ana Hogea, director de vânzări, în cadrul Central District 4 Elemente, arată că în prima luna de la listarea pe piață, dezvoltatorul a vândut deja un număr de 71 de apartamente, inclusiv cele două penthouse-uri.

Proiectul va avea și o pistă de alergare amenajată pe unul dintre blocuri și cinema în aer liber. De asemenea, „în prezent, avem deja semnat un contract de închiriere pentru 50% din suprafață zonei comerciale, pentru 15 ani, iar pentru restul spațiului suntem în negocieri finale cu clienți din zona serviciilor”, a declarat Lucian Azoiței.

Forty Management & Investments este o companie imobiliară care dezvoltă proiecte rezidențiale sub marca Central District și proiecte comerciale sub brandul Trade District. Printre proiectele finalizate până acum de Forty Management se numără Central District Polona25 și Central District Cuza99.