Frații Micula investesc 20 de milioane de euro într-un proiect rezidențial la Oradea

Frații Micula, Viorel și Ioan, vor să construiască un complex rezidenţial de dimensiuni metropolitane în plin centrul municipiului Oradea, The Heritage, scrie Adevărul. Proiectul, realizat de arhitecţii bucureşteni ai firmei VP Ego Concept, prevede construcţia unui bloc turn înalt cu 19 etaje, înalt de 67 metri, încadrat de o parte de un bloc cu 16 etaje, înalt de 56 metri, iar în cealaltă parte, de un altul cu 13 etaje şi cu o înălţime de 46 metri.

 

Cele trei turnuri vor fi unite între ele de un bloc cu 10 etaje, la egalitate cu cele mai înalte blocuri din în zonă şi şase blocuri cu înălţimi între 5 şi 12 etaje.  Proiectul imobiliar este evaluat la circa 20 milioane de euro iar magnatul a şi lansat un site dedicat viitorului complex, unde cei interesaţi pot depune deja cereri pentru pre-rezervarea apartamentului pe care îl doresc, având posibilitatea să le cumpere la preţuri de lansare mai mici cu 20% VP Ego Concept înainte de începerea construcţiei, programată la începutul anului viitor.

 

Blocurile vor avea două niveluri de parcare subterană, spaţii comerciale, piscină interioară şi sute de apartamente cu 1,2,3, 4 camere sau Penthouse într-un ansamblu unde parterul va avea servicii exclusive: restaurante, cafenele, brand stores, librării şi localuri pentru relaxare.

Rămâne de văzut dacă proiectul va obține până la urmă toate aprobările / avizele necesare construirii.