Ana Tower Offices a finalizat lucrările de construire a structurii la turnul de birouri din Bulevardul Poligrafiei

Societatea ANA TOWER OFFICES, dezvoltatorul proiectului imobiliar ANA TOWER, un turn de birouri situat în zona de nord a Bucureștiului, la Piața Presei, anunță că au fost finalizate lucrările de construcție a structurii clădirii. Lucrările sunt realizate de compania austriacă STRABAG iar graficul stabilit de dezvoltator împreună cu antreprenorul general este respectat întocmai. Lucrările vor fi finalizate în noiembrie 2019, când clădirea Ana Tower va fi dată în folosință.

Imobilul de clasă „Premium” Ana Tower are 25 de etaje, plus etaj tehnic, destinate birourilor, însumând circa 43.700 mp închiriabili, din care circa 35.500 mp. corespund celor 25 de etaje iar circa 8.200 mp. sunt alocați unei parcări cu 365 locuri subterane și supraterane.

Turnul este o clădire certificată LEED “Platinum Green Building”, cu fațadă ultramodernă, model „Unitized”, care asigură performanțe superioare în plan energetic și în cel al izolației fonice. Construcția este modulară, astfel încât spațiul poate fi adaptat la nivelul fiecărui etaj, conform solicitărilor chiriașilor.

Finalizarea lucrărilor de structură în termenul stabilit demonstrează din nou succesul parteneriatului dintre dezvoltatorii din România și antreprenorii europeni cu experiență în construcțiile civile.

Clădirea este închiriată în proporție de peste 50 % unor corporații multinaționale de renume internațional iar dezvoltatorul „Ana Tower”este în faze avansate de negociere și semnare a unor contracte de închiriere pentru restul spațiului disponibil.

Finalizarea lucrărilor de construire a structurii au fost marcate de o ceremonie de „Punere a Bradului pe casă” la care au participat, între alții, reprezentanți ai dezvoltatorului (Ana Tower), finanțatorului (CEC Bank), proiectantului (Westfourth Architectures), constructorului (Strabag România), primului chiriaș (PriceWaterhouseCoopers).

Gheorghe Copos, acționarul societății Ana Tower Offices, a declarat:

„În calitatea mea de dezvoltator imobiliar am fericirea de a marca, prin ceremonia PUNERII BRADULUI PE CASĂ, încheierea lucrărilor de construire a structurii clădirii ANA TOWER. Rămân fidel devizei mele: „Sunt român și investesc în România!”. Aștept în continuare cu interes să aflu că autoritățile publice organizează ceremonia de Punere a Bradului pe Magistrala 6 de Metrou, care să lege Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni de Gara de Nord și să deservească noul pol de business al Capitalei”,