Ansamblu de 12.000 de apartamente noi în București

Dezvoltatorul Edificia Star Construct aduce birourile aproape de casă și construiește proiecte imobiliare mixte. HILS Pallady Apartments: un nou proiect imobiliar de 2.000 de apartamente, plus o clădire de birouri, construit în sectorul 3.

HILS Pallady Apartments este un nou proiect imobiliar mixt ce va avea atât locuințe, cât și spații de birouri ce vor deservi în special locatarii. Proiectul este dezvoltat în zona Pallady din sectorul 3. Aici dezvoltatorul va crea o comunitate mare prin construcția a 12 blocuri, cu apartamente de una, două și trei camere.

Cererea de apartamente noi este în creștere într-o piață imobiliară în care apartamentele vechi sunt majoritare. Tinerii se reorientează către construcțiile noi, dar vor sa fie aproape de școli, grădinițe, metrou și centre comerciale. Pentru ca Bucurestiul a devenit din ce in ce mai aglomerat iar familiile simt nevoia de mai mult timp liber împreună, am adăugat la proiectul Hills Pallady o cladire de birouri de 2312 mp, sperand ca va deservi in principal locuitorii ansamblului.

Dezvoltatorul a ales să construiască și spații de birouri în incinta complexului destinate în special locatarilor pentru a avea acces mai ușor către locul de muncă.

Proiectul HILS Pallady Apartments este conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului, fiind amplasat la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. În plus, zona este în plină expansiune imobiliară și comercială fiind, de asemenea, foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes precum magazine de mobilă și decorațiuni, supermarketuri, magazine de încălțăminte și îmbrăcăminte, etc.

HILS PALLADY APARTMENTS va fi lansat în premieră la târgul Imobiliarium Universitate

Dezvoltatorul va veni la târgul Imobiliarium cu o ofertă de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere și duplex.

Apartamentele sunt proiectate pentru a oferi locatarilor spațiu suficient. De pildă, pentru cei care iubesc lejeritatea pe care ți-o oferă traiul la bloc, dar își doresc să se bucure de sentimentul de libertate pe care îl oferă spațiul generos, le propunem să opteze pentru un duplex, aflat la etajele superioare ale blocurilor.

Locatarii HILS Pallady Apartments vor beneficia de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici își pot consuma energia, un wellness club pentru asigurarea stării de bine zi de zi, iar pentru cei care au în gând siguranța și binele mașinilor proprii, suficiente locuri de parcare, terane și supraterane

Proiectul HILS PALLADY APARTMENTS se va construi in doua etape, prima faza urmand sa livreze aproximativ 1000 de unitati locative noi. Prețurile apartamentelor pornesc de la  42000 euro + TVA .