REINERT Kunststofftechni investește 5 milioane de euro într-o clădire nouă la Oradea

Compania germană REINERT Kunststofftechnik va investi 5 milioane de euro într-o clădire de 5.500 de metri pătrați în parcul Industrial Șoseaua Borșului, Oradea, a anunțat Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea.

„Societatea REINERT Kunststofftechnik S.R.L. care activează in parcul industrial din anul 2015 cu un număr de 150 angajaţi îşi extinde activitatea printr-o investiţie nouă în valoare totală de 5 milioane de euro. Suprafaţa totală de teren pe care Societatea REINERT Kunststofftechnik SRL îşi va dezvolta noul proiect este de 10.008 mp şi constă în construirea unei clădiri în suprafaţă de aproximativ 5.500 mp. destinată activităţii de fabricare a altor produse din material plastic”, se arat în comunicatul ALDO, conform ebihoreanul.ro.

Reinert utilizează tehnologia injectării materialelor termoplastice, preponderent pentru industria auto, folosind echipamente de ultimă generaţie cu tehnologie de vârf, mai scrie sursa citată, compania din Oradea fiind responsabilă de întregul proces de dezvoltare a produselor, „începând cu proiectarea şi confecţionarea instrumentelor de bază ale unei piese şi până la piese cu mai multe componente, în unităţi extrem de complexe, inclusiv asamblare, tampografiere şi sudare”.