SM Development dezvoltă un proiect rezidențial lângă Parcul Circului din București

Compania SM Development, controlată de oamenii de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, Nicolae Rebedeu și Ion Stan, cunoscuți pentru afacerile derulate alături de Valentin Vișoiu – proprietarul constructorului Conarg din Pitești, a primit avizul pentru un Plan Urbanistic Zonal ce presupune dezvoltarea unui complex preponderent rezidențial lângă Parcul Circului din București și continuă procesul de autorizare, scrie Profit.ro

 

SM Development este beneficiar al unui proiect inițiat de Ashtrom Residents, o subsidiară a grupului elen Alpha Bank, pe un teren de 14.489 de metri pătrați, amplasat chiar lângă spitalul Colentina. Terenul este înscris în Cartea Funciară cu un antecontract de vânzare-cumpărare în favoarea SM Development. Proprietatea urmează a fi transferată firmei lui Șucu imediat ce sunt obținute toate actele necesare dezvoltării imobiliare.

 

Ashtrom Residents a primit certificatul de urbanism necesar realizării unui complex de locuințe colective, servicii și comerț, plus împrejmuirii și organizării de șantier, conform Planului Urbanistic Zonal aprobat de PMB. Odată finalizat procesul de autorizare, terenul urmează a fi transferat noilor proprietari contra unui preț de 6,6 milioane de euro, potrivit estimărilor Profit.ro, bazate pe evaluările făcute pe o parte din acest teren. Planul Urbanistic Zonal pentru această proprietate prevede construcția a patru blocuri cu 11 etaje, cu peste 300 de apartamente. Un element de noutate este dat de un magazin Lidl gândit la parterul acestor imobile, potrivit unor surse din piața imobiliară.

 

Articolul integral pe PROFIT.RO