Antrenorul Victor Pițurcă investește în ansamblul rezidențial Catedral Residence

Antrenorul de fotbal Victor Pițurcă ridică un ansamblu rezidenţial lângă Catedrala Mânturii Neamului, scrie Wowbiz.ro. “Catedral Residence se află pe Strada Gheorghieni 34, în centrul capitalei, în zona Marriott – 13 Septembrie – Palatul Parlamentului. Proiectul este format din 3 tronsoane cu regim de înălțime D+P+3E+M și are în componență 91 de locuințe”, se arată pe pagina de prezentare a complexului. Prețurile apartamentelor sunt estimate la maximum 140.000 de euro.

“Întregul proiect va beneficia de un design modern, elegant, cu finisaje de calitate realizate la cele mai înalte standarde. Toate materialele utilizate în execuţia structurii de rezistenţă au fost prevăzute în proiectul tehnic de rezistenţă mecanică şi stabilitate şi, au fost însoţite de fişe tehnice, agrement tehnic de conformitate, documente ce se regăsesc în Cartea Tehnică a Construcţiei. Construcţia a fost proiectată să reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 8 şi 8,5 grade pe scară Richter”, se mai scrie despre ansamblu.

 

Fiul antrenorului, Alexandru Pițurcă, îi  îndeamnă pe cei interesaţi să îl contacteze. Pe site-urile specializate în  tranzacţii imobiliare se scrie că ansamblul rezidenţial va fi gata în iunie 2020. Acesta are apartamente cu 1-3 camere, cu suprafeţe între 34 şi 155 metri pătraţi. Preţurile locuinţelor variază între 51.900 şi 137.900 de euro, mai scrie publicația amintită.