ROMEPS: Acum protejați-vă pe voi, de case ne ocupăm noi!

Asociația Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) dorește să se alăture autorităților, în sprijinirea campaniei de conștientizare a populației privind măsurile impuse de situația actuală din România.

“Suntem constienți că România are nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de o delimitare proactivă. Toți membrii Asociației (Austrotherm, Daw Benta, Firos S.A., Hirsch Porozell, Mindo S.A.)  își continuă deocamdata activitatea în condiții de prevenție a răspândirii COVID 19, acordând o importanță majoră mediului de lucru. Știm cu toții că resursa umană este cea mai importantă în economia oricărei afaceri și că nu putem funcționa decât în condiții de maximă siguranță. Sunt momente dificile care, gestionate corect și asumat, le vom depăși cu brio. Este o perioadă în care statul român trebuie să se implice activ la nivel de implementare a tuturor măsurilor necesare susținerii economiei.

De asemenea, facem un apel la calm și responsabilizare. Este important să reacționăm cu precauție și să ne informăm corect, din surse oficiale. La fel de importante rămân și măsurile de igienă și distanțare socială, pe care autoritățile le-au instituit.

Proiectele de termoizolare care implică polistirenul expandat ne responsabilizează continuu față de consumatori, siguranța și sănătatea lor fiind prioritare pentru noi. În acest moment, este nevoie de atenție și de o vigilență sporită, la nivel național, fiecare dintre noi fiind responsabil de sănătatea celor din jurul nostru.

La final, revenim cu rugămintea de a vă proteja, de a profita cât mai mult de confortul casei voastre, de care promitem să ne ocupăm cu responsabilitate și respect, ca de fiecare dată”, se arată în comunicatul ROMEPS.